MediaOne M50 Quickstart

Follow

Comments

4 comments

  • Avatar
    Andrew Agustin

    The left passive speaker on my unit isn't working! It sounds extremely low compared to the active right side which works fine, i guess, and i don't even feel a vibration from the left woofers, only a weak sound from the left tweeters. I have tried both the RCA inputs from my audio interface and even the stereo 3.5 input straight from my computer. Could it be that the 3.5mm TS speaker cable that connects it to the right side is defective? And should it be a TS or a TRS 3.5mm cable? because it came with a TS one.

    Any tips will be appreciated, i'm so bummed out by this :'(

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    dm

    left speaker disorted on every song and every volume, its so obv and annoying. i tried to connect trs to phone cus myb my motherboard was bad and even when its vonnected with phone same distorsion on left one. left one is clearely weaker thsn right one and i would like you to give me solution. even 20 dollar monitors dont have problrms with constant disortion and you cant tell me thstat these needs audio interface for it to sounds normal... and i even panned songs in both ways and its really bad.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Andrew Agustin

    dm If it's still under warranty, you can try to return it to the sellers you bought it from. That's what i did, because i made a support request 2 months ago but it took Samson all that time to fucking reply to it lmao. I really don't get why Samson could ever let something as serious as this pass through their quality control, if it even exists lol

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    dm

    Andrew Agustin, ye i will replace them with new ones, i just wait for sellers to get new supplies cus i bought the last pair. i will let you know if the new pair have any issue. ye this was obv thing idk how it passed throw but nvm now. did you get your problems solved with new ones, i also thought it was problem with cables but when i bought trs cables and connected them between speakers and on 2 different devices and still had same issue, it was clear its prob bad solder on left tweeters or something cus in transport they were untouched.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.